Türkan-Ömer Okan Anadolu Lisesi

Telefon : 3425171927
WEB https://turkanomerokan.meb.k12.tr
Adres : Mimar Sinan Mah. İmam Hatip Cad. No18 27700 Nizip / GAZİANTEP
VİZYON : Ulusal ve uluslar arası arenada ülkemizi temsil edebilecek kapasiteye sahip, yaptığı çalışmalarla örnek olan, ülkesinin çıkarlarını her alanda savunacak kapasitede öğrenciler yetiştirerek ülkemizin medeni âlemde hak ettiği yeri almasına katkıda bulunacak bir okul olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarını gönülden benimsemiş, yaptığı her türlü davranış ve söylediği her söz ile Cumhuriyeti emanet alan genç olmanın gurunu yaşayan, Hayatın her alanında, hangi yaşta olursa olsun Türk Milletini hak ettiği uygar toplumlar seviyesine çıkarmayı hedef edinen, Tarihine bağlı, tarihten ders çıkartan ve geleceğini ona göre planlayıp uygulayan maddi ve manevi değerlerini koruyan, Müspet bilimlerin ışığında, düşünen, sorgulayan, araştıran ve üreten bireyler yetiştirmek okulumuzun en temel görevidir.
BAŞARILAR : 2013 LYS de ilçede ilk üç, 2013 Spor Müsabakalarında birçok dalda ilçe birinciliği

Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz şehir merkezine yürüme mesafesinde olmakla birlikte, şehir iç dolmuşları ile de ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz şehir merkezinde olup, şehir içi dolmuşlar okulumuzun önünden geçmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık : 40 km İlçe merkezine uzaklık : 0.5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :